A redinner egy olyan mobiltelefonos alkalmazás, amely összekapcsolja a felhasználót és a közelében lévő éttermeket.

Elsősorban arra a problémára nyújt megoldást, amikor több étel készül, mint ahány adagot aznap megvettek. Ilyenkor az esetek többségében nincs más út, mint a tökéletes minőségű ételről lemondani, holott a nap végén akár még féláron is megérné eladni a megmaradt adagokat.

Ebben segít a redinner, amin keresztül a közelben lévő fogyasztók online “lefoglalhatják” és kifizethetik ezeket.
A redinner tulajdonképpen egy online étlap, ami állandóan frissül, és a felhasználó beállításaitól függ, hogy mit jelenít meg az adott telefonon, ugyanis előre megadhatnak egy szűrőt, így csak olyan ételt ajánlunk fel nekik, ami nagy valószínűséggel érdekli őket.

Minden csatlakozó étteremnek megvan a lehetősége, hogy bármilyen típusú ételt és abból tetszőleges mennyiségű adagot feltöltsön. Amint a feltöltés megtörtént, az alkalmazás ezt azonnal megjeleníti a felhasználók telefonján, és megtörténhet a vásárlás.
Minden partnerünk hozzáférést kap a redinner kezelőfelületéhez, ahol a feltöltést könnyedén el tudja végezni. Itt lehet beállítani az árat, hogy hány adag érhető el, hogy milyen típusú ételről van szó, és természetesen az időpont is, ameddig átvehető.

Mindemellett ez a felület generálja az egyedi kódokat is, hogy biztosan csak az arra jogosult vehesse át a megrendelt ételt, illetve feltöltést követően a rendszer automatikusan továbbítja a mobilalkalmazásba a kínálatot.