Mivel a redinnerben csak online fizetésre van lehetőség, és a foglalásnak része a fizetés is, így ennek a kockázatát kizárólag a fogyasztó viseli. Tehát előfordulhat, hogy nem jön el senki a megrendelt ételért, de ebben az esetben is kifizették már, tehát az éttermet nem éri kár.
2
Honnan tudom, hogy tényleg az jött el, aki kifizette?

Nem feltétlenül csak az jöhet el érte, aki kifizette – elég, ha tudja a rendeléséhez tartozó kódot. Ez minden esetben egy számokból és betűkből álló karaktersor, amit véletlenszerűen generálunk
Nem feltétlenül csak az jöhet el érte, aki kifizette – elég, ha tudja a rendeléséhez tartozó kódot. Ez minden esetben egy számokból és betűkből álló karaktersor, amit véletlenszerűen generálunk, nincs rá esély, hogy bárki kitalálja, így a rendelést biztosan csak az illetékes kaphatja meg.
3
Mi történik, ha mégsem tudom biztosítani az ételt, amit feltöltöttem és kifizettek?

Ez az eset minél inkább kerülendő. Ilyenkor a pórul járt fogyasztó várhatóan negatívan értékeli majd azt a vendéglátóhelyet, ahol csalódott.
Ez az eset minél inkább kerülendő. Ilyenkor a pórul járt fogyasztó várhatóan negatívan értékeli majd azt a vendéglátóhelyet, ahol csalódott. Ez vonatkozik a minőségi kifogásokra is, minden felhasználó látja, hogy a többiek hány csillagot adtak az egyes helyeknek, így ajánlott az étel frissességére és az adagok nagyságára ügyelni.
4
Van előírás arra vonatkozóan, hogy féláron kell feltölteni az ételeket?

Nem szólunk bele abba, hogy milyen kedvezményszintet használnak a partnereink, nincs meghatározva se minimum, se maximum érték.
Nem szólunk bele abba, hogy milyen kedvezményszintet használnak a partnereink, nincs meghatározva se minimum, se maximum érték. A tapasztatok azt mutatják, hogy 50% környékén érdemes egy "last minute ételakciót" meghirdetni, az ennél kisebb kedvezménynél nehezen kiszámítható, hogy mennyire találják vonzónak a fogyasztók.
5
Milyen anyagi vonzata van, ha csatlakozom?

A redinner egy bevételmegosztásos modellre épül, amelynek lényege, hogy az alkalmazáson keresztül értékesített ételek árából 70% az étteremé, a maradék 30%
A redinner egy bevételmegosztásos modellre épül, amelynek lényege, hogy az alkalmazáson keresztül értékesített ételek árából 70% az étteremé, a maradék 30% pedig az alkalmazást kifejlesztő és üzemeltető cégé. Ezen kívül semmilyen egyéb rejtett költség nincs a rendszerben, ahogy azért sem jár retorzió, ha adott partner nem tölt fel minden nap ajánlatot.
6
Hány étterem és hány fogyasztó használja a rendszert?

Az alkalmazást – ami egyelőre csak Androidon érhető el, de már dolgozunk az iOS-re telepíthető verzión is – eddig körülbelül 6000 felhasználó
Az alkalmazás Androidra és iOS-re is telepíthető, eddig körülbelül 6000 felhasználó töltötte le, de ez napról napra növekszik. A redinner úgy tud igazán hatékonyan működni, ha minél több étterem csatlakozik és használja napi szinten az alkalmazást, hiszen a széles kínálat vonzza majd a fogyasztókat is.