Rólunk

A célunk,

Ezért hoztuk létre a redinnert, egy rendszert, amivel mindenki jól jár.
win-win-win helyzet

A környezet

erőforrásai nagyobb arányban hasznosulnak

A felhasználók

finomat esznek kedvezményes áron

Az éttermek

bevétellé alakítják a kiadásaikat

Történetünk

A kétezres évek elején rendeztek egy konferenciát. A résztvevők azonban a várhatónál kevesebbet fogyasztottak. Így a rendezvény végén 600 darab érintetlen, kiváló minőségű szendvics árválkodott, még a dobozból sem kerültek ki. A redinner egyik alapítója szervezőként vett részt az eseményen. Gyors egyeztetéseinek köszönhetően végül a Máltai Szeretetszolgálat elvitte a sok-sok szendvicset. Azonban az világossá vált, hogy nincs kidolgozott és átfogó rendszer a megmaradó ételek elosztására.

Később, a 2010-es években sorra jelentek meg a technológiai újítások, az innovatív megoldások. Az internet, az okostelefonok és az alkalmazások széles kör számára váltak elérhetővé. Manapság rengeteg app közül választhatunk, ami megkönnyíti a mindennapjainkat. Miért lenne ez másként az ételek hasznosítása területén? Kössük össze egy egyszerű felületen a megmaradó finom ételeket a kíváncsi vevőkkel. Így mindenki jól jár!

Az alkalmazás megalkotása óta azon dolgozunk, hogy minél többen csatlakozzanak a rendszerhez, hogy a lehető legtöbb étel találjon gazdára.

Jelenleg Budapesten működik az alkalmazás, azonban már tervezzük a bővítést további itthoni és külföldi városokba. Csatlakozz hozzánk te is étteremként vagy felhasználóként töltsd le az appot (Google Play, App store) és vásárolj kedvezményes áron finom fogásokat a közeledben lévő helyekről. Szólj minél több ismerősödnek!Média megjelenéseink

Csatlakozott helyek többek között

Partnereink

A csapat

Gergely
CEO
László
COO
Bonifác
CSO
Zorka
társalapító
Gábor
CFO

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!